Gavea Project

 

rio-concept-001

This apartment is situated in the bohemian neighborhood of Gavea in the Zona Sul of Rio de Janeiro. About a 15 minute walk to Leblon & Ipanema beaches, it was inspired by the casual and easy-going seaside culture of Rio.

Designed like a beach house, with natural textures and a soft neutral palette of sandy hues, the idea was to keep it feeling bright and airy with the comfort you want from a vacation home.

For the final project photos of this condo in Rio De Janeiro see our website here.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s